KOKEMUSASIANTUNTIJA

KOKEMUSASIANTUNTIJA IMATRALLA

JOUNISAKARI_KOKOA_KÄYNTIKORTTI

Jouni Sakari Kemppinen

puh. 040 964 4910

jounisakari.k(at)gmail.com,

https://jounisakariblog.wordpress.com/

Ryhmät

  • Mieli Maasta ry – Imatran Klubitalo, ryhmät joka kuun 2. torstai kello 16:00 – 18:00
  • Kaksisuuntaiset ry – Imatran ryhmä, ryhmät joka kuun viim. torstai
  • Filha ry – savuttomuusryhmänohjaaja, ryhmä käynnistetään 2019. Kuvapiiri Imatran ev.lut. seurakunnan kahvio Lyhdyssä, joka toinen keskiviikko alkaen 19.10. kello 13:30 – 16:00.

Koulutus

MTKL:n kouluttama vertaisohjaaja

MTKL:n kouluttama kokemusasiantuntija

MTEA1 ja MTEA2, mielenterveydenensiapukurssit

Yhdistystoiminta

Kokoa ry – jäsen | Kansalaisareena – jäsen | Suomen mielenterveysseura – jäsen | Kansainvälisen klubitaloliike – jäsen

Kokemustarinani sisältää mm. aiheita: Lapsuuden trauma, identiteettiongelmat, persoonallisuus, stressi, burnout, psykoosi, kaksisuuntaisuus, masennus, mania, skitsoaffektiivisuus, mielenterveys, vertaisuus, vapaaehtoisuus, klubitalopolku, toipumisorientaatio, itseilmaisu ja taide kuntoutumisessa…

2018-09-10-ver.1.0

JOUNI SAKARI KEMPPINEN

VAPAAEHTOISTYÖNTEKIJÄ

VERTAISOHJAAJA

KOKEMUSASIANTUNTIJA

Syksy 2018

KOKEMUSASIANTUNTIJA TAVATTAVISSA

mm. Imatran klubitalolla maanantaisin

Klubikokouksen jälkeen kello 14:30,

tai sopimuksen mukaan

SOITA Tukipuhelin 040 964 4910 torstaisin klo 09:00 – 12:00

Kokemustarina

Ei niinkään sen kautta, mikä on tarinani, tai mitä olen elämässäni kokenut ole mielestäni tärkeää, vaan se mitä pystyn tekemään nyt, kun olen saanut elämäni hallintaan. Pystyn kertomaan hyvin monesta oleellisesta asiasta.

Olen 100-% invalidi, mutta pystyn tekemään töitä, kun otan sairauteni tarkkaan huomioon. Diagnoosi minulla on. Se on F25.2 Sekamuotoinen skitsparanoidinen maanisforminen psykoosihäiriö.

Kuntoutuminen

Tämän diagnoosin kahleet olen saanut murrettua Imatran klubitalolla, jossa vuonna 2016 olin kuntoutumassa työpainotteisen päivän avulla. Tämä onnistui tavoitesuunnitelman kautta. Tein klubitalolla mm. nettisivut ja olin vastaanotossa ottamassa käyttöön Salesforce -järjestelmää. Lisäksi opinnollistin mm. kahvion ja vastaanoton toimintaa.

Osallistuin vuonna 2016 lokakuussa Kansainväliseen klubitaloliikkeen Euroopan 14. konferenssiin Hollannissa, Amsterdamissa. Osallistuin siellä tulevaisuuden klubitalo ‘trackiin’ ( työpaja ), jossa olin samassa pöydässä IC:n toimitusjohtajan Joel Corcoranin kanssa. Teimme kuvallista prosessia klubitalomallin tulevaisuuden projektiksi. Klubitalolla käyn välillä saamassa vertaistukea, ja siellä voin olla oma itseni ihmisten kanssa, jotka eivät välitä tuon taivaallista mistään diagnooseista, vaan arvostavat minua ihmisenä joka olen. Käyn siellä myös vapaaehtoistyöntekijänä ja olen monessa mukana.

Olen myös itsenäinen elinkeinonharjoittaja, jolla on vankka kokemus atk-suunnitelusta, valmentamisen raportointijärjestelmistä, toimistotöistä, tietokoneista yms. Kokemusasiantuntijapalveluni on suunnattu osatyökykyisille ja eläkeläisille, ja tuntityön alennettu hinta on 8€/h (alv-0%).

Mieli Maasta ry

Ohjaan Mieli Maasta ry:n ryhmää joka kuun toinen torstai klo 16:00-18:00. Ryhmässä keskustellaan mielenterveyttä edistävistä asioista.

Kaksisuuntaiset ry

Etsin paikkaa ja toista ryhmänohjaajaa Kaksisuuntaiset ry:n ryhmän vetämiseen Imatralla. Aikaisemmin ryhmä toimi nimellä Kukoistuskerho ja kokoontui yritykseni tiloissa Vuoksenniskalla.

Filha ry

Savuttomuusryhmänohjaaja. Emme saaneet ryhmää kasaan 2018. Yritämme uudestaan 2019 tammikuussa.

Vapaaehtoistoiminta, syksy 2019

Kansainvälisen vapaaehtoistoiminnan viikolla 29.11.2018-5.12.2018, järjestämme Imatalla toimintaa, johon voivat osallistua kaikki vapaaehtoistoimijat.

Alkuperäinen idea on järjestää Imatran klubitalojäsenten kirpputori, jossa osakkuudet olisivat yksi oman itsenäisen toiminnan oppimisen ja yhteistyön tekemisen kuntouttava ja virkistävä vapaa-ajantoiminta.

Tämä idea on jo saanut kannatusta, ja mahdollisesti juhlapäivänä 5.12. järjestämme yleisötilaisuuden, jossa tukijoukot esiintyvät ja mielenterveystyön ja muunkin vapaaehtoistoiminnan näkyvyys kaupungissamme paranee.

SAA JAKAA JA VÄLITTÄÄ – OTA YHTEYTTÄ !

Minusta saat tulkin ammattilaisten kanssa toimimiseen. Tehdään yhdessä hyvä suunnitelma, seurataan muutosta, ja saat helpotusta itsenäistymiseen.