kTOS – Terveyden omaseuranta

JOUNI SAKARI  TIEDOTE : KOKEMUSASIANTUNTIJA TERVEYDENHUOLLOSSA : 10.5.2019, Kokemusasiantuntijan Terveyden Omaseuranta. kTOS -prosessi on käynnistynyt, ja pilot-projektia jalkautetaan virtuaalisissa sosiaalisen median työpajoissa vuoden 2019 aikana. kTOS lyhyt esittely on keskiviikkona 15.5.2019 klo 09:00 Propellipäiden kahvitauolla, tapahtuma Facebookissa : >>  #kahvitauko, järjestäjä PROPELLIPÄÄT , Esityslistalle tuonut : >> Jouni Sakari

Kokemus – tieto – seuranta – palaute

Jouni Sakari on aloittanut terveyden omaseurannan toipuessaan vakavista mielenterveyden oireista. Hänen itse seuraamiaan asioita ovat olleet mm.  lääkeseuranta ( litium, natrium valproaatit ) , fyysisen kunto, liikunta, paino, unirytmi, verenpaine, veren rasva-arvot. Hänen kehittämässään järjestelmässä voi asiakas/potilas itse seurata haluttuja asioita yksinkertaisesti.  Seurantatietoa ja raportteja  voidaan käyttää sitten hyödyksi ammattilaisten kanssa. >> LUE LISÄÄ !  Saatavilla ilmaiseksi kTOS -kortti !

Dataa terveyden omaseurannasta
Terveyden omaseurannan tulokset näkyvät nopeasti . Vain niitä asioita joita seurataan voidaan muuttaa !

Pidetään jälleen virtuaalinen #kahvitauko!

Miten arvioida ja johtaa tiedolla oman organisaation toimintaa?

Aiheesta alustavaa lyhyesti Propellipäiden arviointi- ja seurantapäällikkö >> Outi Linnolahti, joka vastaa Propellipäiden kokeilujen arvioinnista ja kehittää myös paraikaa uuden uutukaista ja ainutlaatuista, järjestöille suunnattua, tiedolla johtamisen ja arvioinnin digitaalista työkalua, LIO:a. LIO mahdollistaa toiminnan monipuolisen arvioinnin sekä omien tulosten vertailun muihin järjestöjen tuloksiin.

Ota siis ke 15.5. klo 9-10 mukava asento tietokoneesi äärellä ja kahvikuppi käteen missä vain, klikkaa itsesi >> Zoom-videopuheluun ja liity keskusteluun! Varsinaiseen keskusteluun ei ole pakko osallistua, jos ei halua, vaan mukaan voi tulla yhtä hyvin myös vain seuraajaksi. Keskustelu tallennetaan myös myöhemmin katsottavaksi, jos satut missaamaan sen.

Siis mikäs tää tämmöinen #kahvitauko oikein on? >> Lue aiheesta lisää Propellipäiden blogista:

Lisää tämmöistä?

Joko olet mukana >> Uteliaiden kehittäjien vertaisverkostossa? Toimintaa voi seurata ja siihen voi osallistua Facebook-ryhmässä. Tervetuloa!

— Propellipäät

Kun tarvitset terveydenhuollon ammattilaisten apua, käänny >>  paikallisen terveyskeskuksesi puoleen.  Terveyden omaseuranta voi olla hyödyksi, kun asioit ammattilaisten kanssa.

kTOS - Terveyden Omaseuranta - Jouni SAkari
kTOS – Kokemusasiantuntijan Terveyden Omaseuranta . Johda itseäsi, tiedä tilanteesi. Käytä terveyden omaseurantaa apuna asioidessasi terveyden ammattilaisten kanssa ! (C) 2019 Jouni Sakari Kemppinen , Kokemusasiantuntija, Imatra

Kokemusasiantuntijan vastaanotto

Varaa aikasi kokemusasiantuntija Jouni Sakari Kemppiselle terveyden omaseurannan aloittamiseksi. Vapaita aikoja torstaisin kello 09:00 , 10:00 , 11:00 ja 12:00 .
Kokemusasiantuntijoita voit tavata sairaanhoitopiireissä, ( esim. eksote)  tai  voit varata heitä myös mm. >> KoKoA ry:n kautta.  Itsenäiseen kokemusasiantuntija Jouni Sakariin  saat yhteyden suoraan nettilomakkeen kautta >> CONNECT Jouni Sakari !

Mikäli tarvitset kipuasiantuntijaa, ota yhteyttä >>  Susanna Kovasin .

Terveyden Omaseuranta - tulossa sinullekin
Terveyden Omaseuranta konseptia kehitetään #kahvikuppikonferenssissa . Ota rohkeasti yhteyttä (c) 2019 JSK

Terkemmat tiedot ja ajanvaraus

>> Päivitetty varaustilanne  https://jounisakariblog.wordpress.com/ktos-ajanvaraus

SAA JAKAA JA VÄLITTÄÄ — Jouni Sakari

Haluatko näkyvyyttä itsenäisenä kokemusasiantuntijana ? Ota yhteyttä >> CONNECT JOUNI SAKARI  https://jounisakariblog.wordpress.com/about/contact-information/message/

Mikäli haluat itsellesi valmiiksi tulostetetun terveyden omaseurantakortin, ota yhteyttä ajanvaraussivun kautta .

kTOS – Kokemusasiantuntijan terveyden omaseuranta

[ Tähän kerätään korttia soveltavien tahojen yhteystietoja ]

One comment

  1. Mikäli haluat osallistua vapaamuotoiseen kahvikuppikonferenssiin , ole hyvä ja kommentoi täällä ja jätä yhteystietosi , tai seuraa tapahtumaa facebookissa . Voit myös lähettää viestin tämän sivuston yhteydenottolomakkeen kautta . Tapahtuman sivu Facebookissa 13.6.2019 klo 11:00 – 12:00 https://www.facebook.com/events/313014412925276/313016116258439 TERVETULOA . Paikkoja on 10 kappaletta , ja oman paikan voi varata 6.6.2019 alkaen , ilmoittautumisjärjestyksessä . Mikäli tahdot oman esittelyn , voit varata oman aikasi EDIT ylläolevasta kalenterista ajanvaraussivulta . KIITOS Jouni Sakari

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s