Kiitos – Kutsu – Ennalta ehkäisevän mielenterveystyön yhteisöblogi

CANCELED – PERUUTETTU – ANNULERAD

THIS DOMAIN IS PARKED . TOIMINTA ON SIIRTYNYT FACEBOOKIIN !

Olen tänään lauantaina 4.5.2019 lähettänyt sähköpostia ja kiittänyt niitä osapuolia, jotka ovat osallistuneet jollakin tavalla kokemusasiantuntijan menestystekijähankkeeseen ( KOME PILOT ) . Nyt hankkeen kehityttyä, on aika luoda kokemusosallisuuden ja kehittämisen synergiaa. Uusi yhteisöblogi on aloittanut toimintansa, ja siihen ovat tervetulleita kaikki yhteisökehittämisestä kiinnostuneet . Aihealueena on mm. ennaltaehkäisevä mielenterveystyö, kokemusosallisuus, vertaisuus, alustapalvelut, yhteiskehittäminen, yhteisöblogi.  https://mejuukimpassa.blog on käynnistetty tänään. Tervetuloa mukaan !

KIITOS

Kiitos että olet ollut omalla osuudellasi mukana kehittämässä  KOME PILOT ETELÄ-KARJALA -hanketta .
Suuri kiitos osallisuudestasi !
Olet tärkeä ja kokemusasiantuntijuus tarvitsee edelleen tuottamaasi lisäarvoa !
KOME PILOT -hankkeen osalta käynnistettyjä alihankkeita. 
kOPO : Ensimmäinen kokemusasiantuntijan menestystekijöiden määrittely on valmistumassa yhteisöblogi Mielen Mainingeista tiimoilta. Tutkimusraporttia työstetään vuoden 2019 loppuun mennessä .
kOTU : Kokemusasiantuntija opintojen tukena. Hankkeen määrittelyt kehitetään mejuu kimpassa hankkeen yhteiskehittämisenä tänä vuonna. Malli kokemusasiantuntijuuden osallisuudesta . Tähän on pyydetty tukea nyt uteliailta kehittäjiltä facebook ryhmässä :
kOVA : Kokemusasiantuntija vapaaehtoistoiminnassa -osahankkeen tiimoilta syntyi sivusto Vapaaehtoinen Imatra . Haluatko tietää lisää ?   . Voit liittyä mukaan tuottamaan lisäarvoa sivustolla ! Tervetuloa Imatralle !
KUTSU 

#mejuu #kimpassa kampanjan tiimoilta , haluan kutsua teidät ensimmäisten joukossa yhteisöblogiin kehittämään alustapalvelua , yhteisöblogin muodossa.

>> MEJUUKIMPASSA

Yhteisöblogi on perustettu tänään ja sen visiossa on

“#mejuu #kimpassa -hanke tuottaa tunnustusta, kiitosta ja näkyvyyttä niille, jotka tekevät ennaltaehkäisevää mielenterveystyötä isolla sydämellä.

Jouni Sakari, hankkeen initoija”

ENNALTA EHKÄISEVÄN MIELENTERVEYSTYÖN YHTEISÖBLOGI 

Nyt kannattaa liittyä yhteisöblogiin, jossa kehitetään alustapalvelua ja etsitään mm. synergistisiä etuja yhteiskehittämisessä :

#mejuu #kimpassa -kampanjan tunnusta , logoa on synnytelty Etelä-Karjalan alueella toimivan  sairaanhoitopiirin ( eksoten ) ideapajassa. SUURI KIITOS !

Screen Shot 05-04-19 at 06.47 AM
SAA JAKAA JA VÄLITTÄÄ 

Imatralla 4.5.2019

 

Jouni Sakari

Kokemusasiantuntija , Imatra

 

CANCELED – PERUUTETTU – ANNULERAD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s