MBR – STAGE

Esittely MBR-Stagella Slackissä

Ite oon muuten koulutettu vertaisohjaaja ja kokemusasiantuntija , mutta en viittis tehdä niitä hommia liikaa , oon välillä vähän väsähtänyt kaikista ryhmistä mitä oon vapaaehtoisesti ja ilmaiseksi tehnyt . Viimeseksi mulla oli iso projekti , jossa tehtiin Kaksisuuntaiset ry:lle yhteisöblogi , ja olin siellä vertaisfasilitaattorina, teknisenä tukena ja opintojen ohjaajana .

Osaan aika hyvin siis julkaisemista ja WordPressiä , ja me käytettiin niissä yhteisissä kokouksissa videokonferenssia , eli ZOOMIa. Mulle sopisi paremmin sellainen tapa oppia tuntemaan ihmisiä täällä . Opin tuossa projektissa käyttämään SLACKiä , ja meillä oli myös WhatsAppi pikaviestintään . . .

Onko tällä Stagella omat sivut ?

Ainakin MBR sivut löytyy : http://mentalbeautyrecords.fi/

“Maailma on täynnä erilaisia ääniä ja tarinoita. Ne kaikki ansaitsevat tulla kuulluksi.
Edistämme omalta osaltamme kotimaisen musiikin monimuotoisuutta toimimalla musiikin matalan kynnyksen julkaisijana, tukemalla DIY-artisteja ja tuomalla erilaisia ihmisiä yhteen. Toimintamme kohderyhmänä ovat mielenterveyskuntoutujat ja kehitysvammaiset henkilöt, mutta käytännössä kaikki asiasta ja toiminnastamme kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Haluamme olla rikkomassa erilaisuuteen liittyviä ennakkoluuloja ja stigmaa tuomalla ihmisiä näkyviksi heidän osaamisensa, taitojensa ja lahjakkuutensa kautta. Kaikki Mental Beauty Recordsin julkaisut löydät mm. Spotifysta, Apple music -sovelluksesta ja Deezerista.
Mental Beauty Records on Kukunori ry:n hanke, joka toimii STEA:n avustuksella. Hanke aloitti toimintansa vuonna 2017.”  — http://mentalbeautyrecords.fi/

Tuohon lainaukseen nähden koen olevani oikeassa paikassa , koska olen toipunut yli 20 vuotta vakavasta burnoutista , ja koko elämäni on traumaperäisen stressin leimaama ? Tarkoitan sitä , että mun on vaikea liittyä ihmisiin , ryhmiin , tai että siihen liittyen on suuri kuorma . Toki , tää on helpottunut vuosien saatossa , ja pystyn täälläkin itsestäni kertomaan .

Moni sanoo, että olen lahjakas ja luova , ja mä olen monella tavalla erilainen ja erikoinen , vaan kukapa ei olisi ?

Oon osallistunut Diagnosis Free Zone -kampanjaan ja mun diagnoosi on F25.2 Sekamuotoinen skitsoparanoidinen maanisforminen psykoosihäiriö . Se on kylläkin aika hyvin remissiossa , enkä käytä tällä hetkellä lääkkeitä ja luulen , ettei enää tarvitsekaan , koska kyseessä on pohjimmiltaan posttraumaattinen stressireaktio . Koko elämäni on ollut pakene/taistele -asetelmissa .

Olen siis 57 -vuotias , mutta mieleni on edelleen luova kuin lapsella .

Saan helposti melodioita, jotka saan talteen soinnuttamalla kitaralla . Olen saanut näitä lauluja mm. Joz Ellisonilta , joka on amerikkalainen tyyppi . Sen facebookissa olleet runot on toiminut inspiraationa . , tän linkin kautta jotain mitä oon saanut tallennettua .

Tämmösiä esittelyjä . Mitä mahdollisuuksia on saada apua ja tukea näiden biisien tuottamiseen ? Mulla on omia sävellyksiä omiin sanoihin , ja niistä lauluista enemmän artikkelissa siellä Mielen Mainingeista blogissa

Onko se country ?

Mulla ei oo musiikkiopintoja , kuin mitä ite oon harjoitellut ja opiskellut . Tässä yksi Jozin lyriikkaan tullut country … onko se country ?

MBR – Kulttuuripaja Stage

Kulttuuripaja Stage on Mental Beauty Recordsin verkkoyhteisö muusikoille. Stagessa syntynyttä musiikkia on jo julkaistu Oudot laulut vol. 1-3 levyillä!

“Toivotamme kaikki musiikillisesta yhteistyöstä ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneet musiikintekijät tervetulleiksi mukaan verkossa toimivaan Kulttuuripaja Stageen Kulttuuripaja Stagen ideana on biisiaihioiden ja -ideoiden kehittäminen ja sparraaminen yhdessä toisten Stagen jäsenten sekä MBR:n henkilökunnan kanssa valmiiksi tuotannoiksi. Kun tuotanto todetaan yhdessä sekä sen tekijöiden että MBR:n tuottajien kanssa valmiiksi, se julkaistaan ja markkinoidaan Mental Beauty Recordsin toimesta. Toisista musiikin julkaisijoista poiketen emme tee levytyssopimuksia meille lähetettyjen demojen perusteella, vaan haluamme tukea aidosti musiikintekijöiden kehittymistä ja tuoda samanhenkisiä ihmisiä yhteen.” — http://mentalbeautyrecords.fi/kulttuuripaja-stage/

Löytyy myös MBR Facebook sivu :

“Toivoa tuhansille, musiikkia miljoonille!” — https://www.facebook.com/mentalbeautyrecords/

Lähteet:

  1. Mental Beauty Records
   Mental Beauty Records – kulttuuripaja verkossa
   Mental Beauty Records on verkossa toimiva Kulttuuripaja Stage ja kotimainen levymerkki. MBR on Kukunorin hanke, jota tukee STEA.
   Miitti 2.5.2019 Stagen Slackissä

Oudot laulut, Vol. 1

Oudot laulut 2

Oudot laulut 3

“Mental Beauty Records on julkaissut jo kolme levyä nimenomaan kappaleita, joita on täällä Stagessa tuotettu ja postattu artistien toimesta. _Oudot laulut vol 4_ -levy, jonka julkaisu on syksyllä, tulee myös rikkomaan genrerajoja sekä kappaleiden kesken, että itse biisien sisällä. “

 1. Bzz bzz – Spiritual brother
  An Article in Jouni SAkari Blog
  “From what I have found about connections , there have many times been synchronicities, that are unexplainable. One of these is meeting with Joz, I know our spirits travel in dimensions that are beyond rational.” — Jouni SAkari
 2. Mielen MainingeistaJouni Sakari ( Laminator )
  Artikkeli : Voimasointuja
  “Kirjoituksen aihe on voimaantuminen vahvuuksiin keskittymisen kautta. Tässä artikkelissa skitsoaffektiivisen mielen erityiskyky, tunteiden voima, on keskeinen. Lue lisää Mielen mainingeista yhteisöblogissa .. “
 3. Kuva : Internetistä ( tekijänoikeuksia ei ole selvitetty  . Työn alla )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s