Voimasointuja tulossa !

Lauantaina 13.4.2019 kello 08:00 ilmestyy Kaksisuuntaiset ry:n yhteisöblogissa Mielen Mainingeista artikkeli, jossa kerron voimaantumisesta ja vahvuuksiin keskittymisestä skitsoaffektiivisesta perspektiivistä miehen näkökulmasta. Tervetuloa lukemaan blogiamme, jossa olen vertaisfasilitaattori ja tekninen avustaja . Mielen Mainingeista yhteisöblogin osoite : https://mielenmainingeista.home.blog/ Artikkelini ovat luettavissa englanniksi mahdollisuuksien mukaan aikojen saatossa.

On Saturday 13th of April, on 2019 , at 08:00 a blog article will be published in Mielen Mainingeista community blog ( of the Bipolar association ) , where I will be telling about empowerment and focusing on strengths from the viewpoint of man and schizoaffective disorder . Welcome reading our blog, where I have a role as a peer group facilitator , and technical assistant. The address to Mielen Mainingeista Community blog is : https://mielenmainingeista.home.blog/ . My articles will be available in English by Human translation due time .

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s