Syksyn satoa …

WordPress julkaisualustana

Julkaisujärjestelmistä varmaan suosituin maailmassa on WordPress. En kyllä ihmettelisi että miksi .  Kun sivusto on kerran perustettu , se ei ole fiksattu, vaan sen tyylin voi päivittää.

Taisto Pulkkinen
Taisto Pulkkinen, 2018 (C) Sakari Ohjelmistot

Tällaista päivtystyötä teen paraillaan Taisto Pulkkisen MELODISOI -sivustolla , jossa jo julkaistut artikkelit pääsevät nyt pääosaan etusivulle. Lisäksi Taiston tulossa oleva yksinlaulukonsertti antoi tähän hyvän syyn. Ystäväni on löytämässä oman luontaisimman tyylinsä. Hän on opiskellut klassista laulua, joten on aika tuottaa siitä opista tenhoava konsertti aikaiseksi. Liput voi ostaa täältä . Konsertti on Karelia-salissa 30.9.2018   Imatran Kulttuuritalo Virrassa kello 16:00. 

Kokemusta sivustojen tekemisestä

Olen opiskellut WordPressiä useiden sivustojen tekemisessä, ja niiden luominen , käyntiin laittaminen on helppoa. Osaan hyvin rakentaa toimivat sivut, ja tänään sain valmiiksi Tapio Jaskaran ja Kimmo Viinasen APAJA – musiikkiryhmän sivut. Lavia Leveästi -konsertti on näiden ystävieni ohjelmistossa Simpeleen nuorisoseuran talolla 16.9.2018 kello 15:00 alkaen.

Musiikkiryhmä APAJA
Tapio Jaskara ja Kimmo Viinanen olivat vieraanani Sakari Ohjelmistot -toimistolla , jossa suunnittelimme uuden Musiikkiryhmä APAJAn markkinointia ja kehittämistä . (C) 2018 Sakari Ohjelmistot

Tämä kokoonpano on vielä niin uusi, että nyt perustetun sivuston virittelyt jätetään ensimmäisen konsertin jälkeen. Hallinnon tukipalveluina järjestän konsertin jälkeen  kehityspalaverin, johon listattu parikymmentä asiaa. Tällä Kokoonpanolla (MUSIIKKIRYHMÄ APAJA )  on tulossa keikkoja, ja olemassa olevien kanavien hyödyntäminen markkinoinnissa on ollut heille tärkeä asia.

! Miten joku voi noin nopeasti tehdä noin paljon hommia ! . — Tapio Jaskara

Vastasin, että oli kymmenen minuuttia aikaa, niin tein vähän myös omaa sävellystyötä.

Kuvaukset

Tulevissa konserteissa aion taltioida esityksiä , ja mahdollisesti äänittää. Lisäksi APAJA -konsertissa on tarkoitus rakentaa PowerPoint- esitys taustalle.

Näiden nettisivujen tekemisen, some-markkinoinnin, SEO-optimoinnin lisäksi teen valokuvauksia, ja monenlaista projektia on ollut viime aikoina. Olen ottanut kuvia Jooga opettajasta, jonka luvalla julkaisen tässä muutamia . Kahden tunnin kuvauskeikalla tuli otettua noin 500 kuvaa.

Inka Tuonosesta ottamani kuvat menevät jooga-oppaaseen. Innostuin itsekin joogasta ja aion osallistua Inkan pitämiin Jooga-työpajoihin The Voiman -salissa , Liikunta ja hyvinvointikeskuksessa  ( The Voima Facebook  )

Nämä työpajat ovat DAO  la 8.9. klo 12:00-14:00 ja  9.9. klo 12:00 – 15:00 . Muutama muu asia jää tämän takia viikonloppuna käymättä, mutta Inkan oppia on vaikea saada. Hän asuu Costa Ricassa ja lähtee taas sinne takaisin lähiaikoina.

Tarvitsetko henkilökuvia, passikuvia, dokumentointeja, juhlien tallentamista tms. Ota yhteyttä . >CONNECT JOUNI SAKARI<

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s