Avoimuus on pätevyyden kriteeri.

Tiistai  – Avoimuus

Näen maailmassa mahdollisuuksia ja monasti parhaita mahdollisia vaihtoehtoja yhdellä silmäyksellä. Näiden viestittäminen ei ole helppoa. Ihanteellisuuden ( idealismi ) idea, parhauden ja täydellisyyden ideaali on koko ajan hakusessa. Aina voi asioita tehdä paremmin. On vaikea pitää yhtä tavoitetta tärkeimpänä suuntana, paitsi joka kerta, kun mihin tahansa asiaan keskittyy ( fokusoituu ). Jokainen asia on tärkeä, joskus jopa roskat ovat tärkeitä.

Mitä pelossa on hyvää ja huonoa ?
Arvoanalyysin voi tehdä monella tavalla. Nelikentässä onnistuu monen asian seulominen. Sakari Ohjelmistot , Sakari Matriisi , SCR-# (C) 1996-2018

Pelko ja avoimuus

Luottamus ja uskallus olla avoimesti toisten nähtävänä voi olla sellainen kynnys, että ei pysty tekemään juuri mitään. Pelko monasti myös suojelee. Emme aloita tekemään asioita, joiden onnistumisen aivojen supertietokone laskee epätodennäköiseksi.

Pelko on  hyvä, sitä pitää vaalia! Vain sen avulla vain voi hallita riskejä. — Jouni Sakari

Kerran erään serkkuni kanssa olimme metsäisellä tiellä kävelemässä kahden lapsen kanssa. Lapsi sanoo, ettei uskalla mennä alas jyrkässä mäessä . Äiti sanoi, että ‘Höpsis höpsis mitä pelättävää siinä on? ‘. Ja minä sanon lapselle, ‘On hyvä että pelkäät, se on turvallista!’ . Silloin oivalsin jotain omista peloistani ja myös rohkeudesta. Olen tehnyt uhkarohkeita asioita, enkä aina ole onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla.

Uskallanko jakaa asioita, jotka ovat hyvin henkilökohtaisia?

Keho on kenttä josta olet itse vastuussa
OLYMPUS DIGITAL CAMERA, Jouni Sakari Kemppinen on viettänyt osan ajastaan eristyksissä maaseudulla . Tuolloin hän söi niukasti vain pähkinöitä, hedelmiä, piimää, ruisleipää ja juustoja. Hän laihtui 67 kiloiseksi. Kiinnostuitko tarinasta ? 

Ota yhteyttä , olet tullut oikeaan paikkaa !

Kiitos ajastasi! Mikäli haluat antaa palautetta blogistani, voit tehdä sen vaikka  asiakastyytyväisyyslomakkeen kautta tai kommentoida juttujani, voit myös lähettää sähköpostia nettilomakkeen kautta .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s