Ajastetut artikkelit

Cora Cross

Tilanne

Mulla on paljon hommia. Monasti tuntuu, että huomio hajaantuu sen tuhanteen suuntaan. Kuitenkin minulla on oma tapani toimia, ja kaikki mitä teen liittyy persoonallisuuteeni niin hyvässä kuin pahassa. Hyvän ja pahan mitta on jokaisella ihmisellä ainutlaatuinen. Jokaisessa vahvuudessa on heikkouden kääntöpuoli.

Sen olen tajunnut, että oma eheys on tärkeä. Vaikka olisi kuinka hajanainen, pitää tehdä töitä sen eteen, että oma eheys ( integriteetti ) säilyy.  Kun joskus on aikaa koneella, ja ei tunnu ahdistavalta tai rasittavalta ( stressaavalta ) istuminen, voi valmistella nopeasti monia asioita.

Cora Cross
Eheyden ohjauskuva. Symbolit ja yksinkertaiset kuvat ohjaavat. 

Tavoite

Teen tänään koko viikolle pienen blogipäivitysrumban. Kirjoitan lyhyitä juttuja, jotka tulevat blogiin ajastettuna. Mikäli haluat oppia WordPressiä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä liittyy tavoitteisiini, mallintaa omaa osaamistani ja tulla sen kautta näkyväksi ja saada asiantuntemukseni esille.

Ei kannata kehittää heikkouksiaan, vaan keskittyä vahvuuksiin.

Yrittämisessä ja tuloksen tekemisessä on minulla varmaan paljon oppimista. Olen monasti sanonut, etten ole ‘business-ihminen’, vaan ‘ihmisihminen’. Tuntuu tosi vaikealta myydä omaa osaamistaan, kun taustalla on vain halu tehdä sitä mitä osaa ja avittaa ihmisiä. Jos jotain kehittämistä ja tavoittelemista tässä, niin sanotaan nyt vaikka niin, että teen

HOMMIA SATASELLA – Sakari Ohjelmistot – Sakari Software mainoslause

Tässä kirjoittelen , ja muokkaan tekstiä sitä mukaa kuin sitä syntyy. Olen mielestäni hyvä kirjoittamaan tekstiä ja ilmaisemaan asioita, kertomaan tarinoita ja pystyn luovasti menemään eteenpäin. Opin asioita helposti. Olen tapahtumien keskipisteessä ja teen oman elämäni elokuvaa. Arvostan itseäni.

Appreciation
“Sir. I hope you appreciate yourself , and show appreciation towards other people too. ~ FIN ~ Arvon herra, toivon että arvostatte itsenne , ja osoitatte arvostusta myös muita kohtaan. ” — Jouni Sakari

Maanantai Introversio

Minä olen hyvin pitkälti yksin viihtyvää sorttia, ja ihmisten seurassa oleminen kuormittaa minua. Tämä tulee ilmi siten, että jos olen ihmisten kanssa paljon tekemisissä, minulla menee yleensä seuraava päivä miettiessä kaikkia hienosyisiä asioita ( nyansseja ) vuorovaikutuksessa, ihmisten motiiveja ja motivaatioita. Tämä ei tarkoita sitä ettenkö olisi sosiaalinen, päinvastoin. Usein olen valmis vuorovaikutukseen, ja jos en ole, olen eristyksissä, tavoittamattomissa.

Mitä tekisin tänään ?

Olen tänään menossa klubitalolle ja ajattelin hyödyntää siellä tavoiteohjelman tekemistä. Minulla on paljon ideoita, joista muut eivät välttämättä tiedä vielä. Se on yksi itsenäisen ihmisen tekemisten kääntöpuoli. Paljon on tullut tehtyä asioita, joita ei ole jakanut kenenkään kanssa.

Valokuvaus on filosofiaa
Asioita voi tarkastella monesta näkökulmasta. Tiesitkö valokuvauksen eri tarkastelukulmista ? Olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löytyy oleellista oivalteista asiaa valokuvauksesta !

En tiennytkään että !

Valokuvauksen tarkastelukulmia ovat mm. tilannekuvaus ( situationaalinen ) , käsitteellinen ( abstrakti ) , tunneperäinen ( emotionaalinen ) , arvopohjainen ( eettinen ), luova ( kreatiivinen ),  miellyttävyys ( esteettisyys) , kertominen ( narratiivinen ) , yhteisöllinen ( sosiaalinen ) , ja taiteellinen ( artistinen )

Ota yhteyttä , olet tullut oikeaan paikkaa !

Kiitos ajastasi! Mikäli haluat antaa palautetta blogistani, voit tehdä sen vaikka  asiakastyytyväisyyslomakkeen kautta tai kommentoida juttujani, voit myös lähettää sähköpostia nettilomakkeen kautta .

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s