Sanakuvitusta

This slideshow requires JavaScript.

 Kirjoittajakurssi – elämänkerta II

Kansalaisfoorumin järjestämä elämänkertakirjoittamisen jatkokurssi on tulevana viikonloppuna Lappeenrannassa 24.-25.3.2018 ja sen tiimoilta olen tehnyt ennakkotehtävän niistä aiheista ja teemoista joita haluan elämänkerrassani kirjoittaa. Vastausta kysymykseen “Miksi kirjoitan” olen myös pohtinut.

Elämäkertakirjoittamisen jatkokurssilla syvennetään elämäkerrallista kirjoittamista teorian, keskustelujen ja erilaisten harjoitusten avulla. Pääpaino on jokaisen omassa tekstissä. Samalla tutustutaan kirjoittamisen erilaisiin apuvälineisiin, mm. uusimpiin kirjoittamisoppaisiin, elämäkertoihin ja kaunokirjallisuuteen.

Oheisessa kuvassa,  on liuskan mittaisen tekstin sanoja kasattu yhteen sekä englanniksi että suomeksi. Tällaisen sanakollaasin voi tehdä Wordle -sovelmalla.

Tiedän miksi kirjoitan

Teen kirjoitustyötä kuin maalaisin jotain kuvaa, saadakseni selville kuka minä olen. Mutta sitäkin tärkeämpi syy on olemassa.

Haluan olla se joka jo olen

Kuljetan tekstiä kuin maalaisin taulua. Täydennän ja muutan aikamuotoja, rakennan kuvioita, rakenteita, riippuvuussuhteita. Kuvassa voi olla toistuvia elementtejä, polkuja kuin viivoja, sutaisuja, mainintoja, toistoa.

Sitä paitsi, kirjoittaminen pitää minut hengissä.

Olen taiteilija.

Hyvä päätös on kuin vanha hevonen, joka satuloidaan usein, mutta jolla ratsastetaan harvoin. — Onnistujan päivyri 2018 , Positiivarit s. 53

Welcome to the Summer - Tervetuloa kesään
“Tervetuloa kesään” , akryylivärit paperille , A0 – 841 x 1189 mm , käsitelty digitaalisesti. Jouni Sakari Kemppinen, 2018 maaliskuu, Imatra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s